fbpx

tajim express

BCT a dus la un avantaj mai mare de supraviețuire pentru pacienții cu tumori HR + (96%, 90%, 87%,

BCT a dus la un avantaj mai mare de supraviețuire pentru pacienții cu tumori HR + (96%, 90%, 87%,

Parker și colegii săi au efectuat o analiză pentru a determina dacă alegerea tratamentului local afectează supraviețuirea în contextul diferitelor biologii tumorale. Ei au cerut baza de date națională privind cancerul pentru a identifica femeile cu cancer de sân nou diagnosticat în stadiul I tratate în 2004 și 2005.

Analiza a inclus trei categorii de tratament local: mastectomia fără radioterapie, BCT și BCS. Subtipul tumoral a fost limitat la starea HR. HR + a fost definit ca pozitiv pentru receptorii pentru estrogen, progesteron sau ambii și HR- ca negativ pentru ambele tipuri de receptori hormonali. Rezultatul principal a fost supraviețuirea generală.

Analiza a inclus 16.646 de pacienți: 11.214 tratați prin BCT, 3.587 prin mastectomie și 1.845 prin BCS. Vârsta medie a fost de 59 în subgrupul BCT, 62 în grupul de mastectomie și 66 în grupul BCS. Cohorta a avut o urmărire mediană de 83,5 luni.

Parker a raportat că 72% dintre pacienți au fost HR +, 72% nu au primit chimioterapie și 63% au primit terapie endocrină.

Anchetatorii au efectuat analize de cohortă potrivite, implicând 1.706 de pacienți din fiecare dintre grupurile de tratament. Rezultatele au arătat o supraviețuire globală la 5 ani de 93% cu BCT, 88% cu mastectomie și 86% cu BCS (P

Analiza supraviețuirii în funcție de starea HR a dat rezultate diferite. În subgrupul HR, BCT a fost asociată cu o supraviețuire globală la 5 ani de 90%, comparativ cu 87% în grupul cu mastectomie și 81% în grupul BCS (P = 0,032). BCT a dus la un avantaj mai mare de supraviețuire pentru pacienții cu tumori HR + (96%, 90%, 87%, P

O analiză multivariată a cohortelor potrivite a arătat că BCT a menținut un avantaj semnificativ de supraviețuire față de mastectomia pentru tumorile HR + (HR 0,57, IC 95% 0,50-0,66), dar nu și tumorile HR (HR 0,91, IC 95% 0,62-1,34). BCT a condus la o supraviețuire semnificativ mai bună comparativ cu BCS la pacienții cu tumori HR + (HR 0,63, IC 95% 0,52-0,77) și tumorile HR (HR 0,67, IC 95% 0,46-0,98).

Supraviețuirea după mastectomie nu a diferit semnificativ de supraviețuirea după BCS la pacienții cu tumori HR + sau HR-.

Studiul a furnizat două mesaje-cheie pentru medicii oncologi de sân și pacienții lor, a spus Harold Burstein, MD, dr., De la Dana-Farber Cancer Institute din Boston. Primul este confirmarea multor studii anterioare care arată că BCS este "cel puțin la fel de bine" ca mastectomie.

"Celălalt punct interesant este că radiațiile de pe lumpectomie sunt foarte importante pentru supraviețuirea generală," Burstein, care este, de asemenea, un purtător de cuvânt al Societății Americane de Oncologie Clinică, a declarat pentru MedPage Today. "Acesta a fost un punct controversat. Beneficiile din unele studii au fost destul de mici.

"Ceea ce este clar în acest studiu bazat pe populație pe mii de femei este că adăugarea de radioterapie – chiar și pentru prognosticul favorabil stadiul I cancer de sân – ajută femeile să se descurce mai bine în ceea ce privește supraviețuirea pe drum."

Charles Bankhead este editor senior pentru oncologie și acoperă, de asemenea, urologia, dermatologia și oftalmologia. S-a alăturat MedPage Today în 2007. Urmăriți

Dezvăluiri

Parker nu a dezvăluit relații relevante cu industria. Unul sau mai mulți co-anchetatori au dezvăluit relații relevante cu Gerson Lehrman Group, McGraw-Hill, Bayer și Elekta.

Sursa primara

Simpozionul privind cancerul de sân

Referință sursă: Parker C și colab "Efectul statusului receptorilor hormonali și al tratamentului local asupra supraviețuirii globale pentru cancerul de sân în stadiu incipient" BCS2014; Rezumat 60.

,

WASHINGTON – Mai mulți furnizori de sănătate mintală trebuie să fie instruiți și detaliile referitoare la legea parității sănătății mintale trebuie clarificate, au declarat avocații luni la o conferință de sănătate mintală de la Casa Albă.

În timp ce Actul de îngrijire accesibilă va oferi mai multă acoperire de sănătate mintală americanilor, avocații au spus că nu vor exista suficienți furnizori pentru a trata pacienții cu sănătate mintală, cu excepția cazului în care sunt luate măsuri mai mari.

"Dacă nu avem resurse suplimentare, nu vom avea accesul pe care îl susținem cu toții astăzi aici," Wayne Lindstrom, dr., Președinte al Mental Health America din Alexandria, Virginia, a declarat luni, adăugând că de la recesiune fondurile publice pentru sistemul de sănătate mintală au scăzut cu un total de 4,5 miliarde de dolari.

Comentariile au venit în timpul evenimentului de luni de o zi pentru a declanșa mai multe conversații despre bolile mintale și, după cum a spus președintele Obama, "scoate bolile mintale din umbră."

"Vedeți reclame la televizor despre o serie întreagă de probleme de sănătate fizică – unele dintre ele foarte personale," Obama a spus luni dimineață. "Și totuși șoptim despre probleme de sănătate mintală și evităm să punem prea multe întrebări. Creierul este și o parte a corpului; doar știm mai puțin despre asta."

Conferința, care a prezentat oficialii administrației, furnizorii de sănătate și avocații, a avut ca scop reducerea stigmatizării asociate bolilor mintale. Evenimentul a fost organizat ca răspuns la împușcături recente în masă și întrebări cu privire la rolul sănătății mintale în prevenirea unor astfel de evenimente.

Obama a spus că unul din cinci americani suferă de boli mintale la un moment dat în viața lor, dar mai puțin de 40% vor solicita vreodată tratament. Mai puțin de jumătate dintre copiii cu boli mintale vor primi îngrijire, în ciuda celor trei sferturi din afecțiuni care apar până la vârsta de 24 de ani.

"Nu l-am accepta dacă doar 40% dintre americanii bolnavi de cancer primesc tratament," A spus Obama. "De ce ar trebui să o acceptăm când vine vorba de sănătatea mintală? Nu are niciun sens."

Secretarul pentru sănătate și servicii umane (HHS), Kathleen Sebelius, a răspuns la comentariul Lindstrom spunând: "Recunoaștem că o parte din această problemă de acces sunt furnizorii și o parte din aceasta sunt resursele și [încercăm] să ne asigurăm că la nivel federal lucrăm la asta."

Rep. Tim Murphy, dr. (R-Pa.), Psiholog clinic, a remarcat că există o problemă cu lipsa furnizorilor, dar a spus că problema depășește finanțarea mai multor sloturi medicale pentru absolvenți sau plata pentru educația lor.

"Aș vrea să văd planul președintelui," Spuse Murphy.

Într-o întrebare despre locul în care tratamentul abuzului de substanțe se încadrează în a-i ajuta pe cei cu boli mintale, directorul executiv al Asociației Psihologice Americane Norman Anderson, dr., A declarat că furnizorii de asistență medicală primară ar trebui să depună mai multe eforturi pentru a depista problemele legate de bolile mintale și abuzul de substanțe.

"Trebuie să existe profesioniști din domeniul sănătății mintale [ca] parte a echipelor de îngrijire primară, astfel încât, atunci când vă vedeți medicul de îngrijire primară, să înțelegeți că veți vorbi despre probleme de sănătate comportamentală, sănătate mintală, abuz de substanțe," Spuse Norman. "Și se înțelege că atunci când ai nevoie de ajutor, îl vei primi acolo. Pentru lucrurile care sunt mai serioase, ar trebui să se înțeleagă că sunt posibile recomandări pentru mai multă specialitate, mai multă terapie intensivă. Trebuie doar să îl facem parte integrantă a sistemului nostru de sănătate."

În timpul unui forum cu Sebelius, alți participanți la conferință l-au îndemnat pe secretar să emită reguli finale cu privire la o lege din 2008 care impune asigurătorilor să acopere serviciile de sănătate mintală la fel ca asistența medicală fizică.

HHS nu a definit încă toate detaliile din lege, cunoscute sub denumirea de Legea privind egalitatea și dependența de sănătate mintală.

De exemplu, asigurătorii nu știu unde se încadrează terapia în raport cu asistența medicală fizică. De asemenea, planurile de sănătate nu sunt sigure care sunt serviciile de asistență mentală care ar trebui considerate necesare din punct de vedere medical, deoarece aceste servicii sunt adesea mai puțin definite în comparație cu medicina tradițională.

Sebelius a declarat că oficialii HHS vor să termine clarificarea actului de paritate până la sfârșitul anului, dar nu au elaborat. "Știu că există o mulțime de întrebări fără răspuns pe care lucrăm din greu pentru a le face față, dar asta este în câteva luni de la decizia finală," Spuse Sebelius.

Fostul Rep. Patrick Kennedy (D-R.I.), Care a făcut presiuni pentru probleme de sănătate mintală în timp ce servea în Congres, i-a cerut lui Sebelius să oblige asigurătorii de sănătate să dezvăluie public modul în care gestionează deciziile de acoperire.

"Pentru cei dintre noi din lumea sănătății mintale, dorim să putem răspunde companiilor de asigurări," Îi spuse Kennedy lui Sebelius. "Nu ne așteptăm să duceți toate aceste bătălii pentru noi."

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

LONDRA – Administrarea unui bolus de ciclosporină la pacienții cu infarct miocardic cu creștere a segmentului ST anterior (STEMI) înainte de stent nu a redus decesul sau progresia lentă a insuficienței cardiace.

Nu a existat nicio diferență în rata decesului, înrăutățirea insuficienței cardiace în timpul spitalizării inițiale, rehospitalizarea pentru insuficiență cardiacă sau mărirea ventriculului stâng la 1 an între pacienții cu ciclosporină (n = 395) și cei din grupul de control (n = 396), a spus Michel Ovize, MD, dr., De la Centrul de Investigații Clinice din Lyon, Franța.

Ovize a raportat rezultatele studiului CIRCUS (Does Cyclosporine Improve Outline Clinical Outcome in ST Elevation ST cu pacienți cu infarct miocardic) la o sesiune Hot Line la reuniunea Societății Europene de Cardiologie aici. Constatările au fost publicate simultan în New England Journal of Medicine.

Ciclosporina a fost considerată un bun candidat pentru a preveni rănirea reperfuziei, deoarece inhibă deschiderea porului de tranziție a permeabilității mitocondriale sau PTP, despre care se crede că mediază leziunea reperfuziei. La modelele animale, ciclosporina a obținut acest rezultat, dar Jerry B. Michel, MD, profesor asistent clinic de medicină la Scott & White Healthcare din Temple, Texas, a declarat pentru MedPage Today că modelele animale nu au fost utile în studierea MI.

"Animalele pur și simplu pastila urotrin nu dezvoltă același MI sau boală aterosclerotică ca oamenii," Spuse Michel.

Reporter de conferințe video: vedeți toate videoclipurile noastre exclusive ale Hallway Buzz de la ESC Congress 2015

Din păcate, acesta este un exemplu de încă o „moarte” ??? la altarul strategiilor de reperfuzie miocardică. A existat o lungă listă de tratamente care nu au reușit, în ciuda faptului că au prezentat rezultate promițătoare în mici studii de fază II, Sanjay Rajagopalan, MBBS, șeful diviziei medicină cardiovasculară Facultatea de Medicină a Universității din Maryland, Baltimore a declarat pentru MedPage Today. „Este posibil să fie nevoie să existe o adevărată schimbare de paradigmă în gândirea noastră despre rolul terapiilor citoprotectoare ca adjuvanți pentru a preveni leziunile de reperfuzie miocardică.”

Nu doar rezultatele preclinice i-au determinat pe cardiologi să caute să câștige cu CIRCUS: a existat, de asemenea, un studiu pilot din 2008, care a testat ipoteza și a sugerat că există un beneficiu – dar succesul în acest studiu de fază II, beneficiul a fost măsurat folosind markeri surogat, mai degrabă decât obiective clinice dure.