fbpx

tajim express

Departamentul a lansat regulile propuse în aceeași zi de noiembrie cu propunerile sale EHB și AV

Departamentul a lansat regulile propuse în aceeași zi de noiembrie cu propunerile sale EHB și AV

"Cred că asigurătorii sunt foarte îngrijorați de primele mari de asigurare pe care oamenii le vor vedea în cadrul burselor și, pentru a fi competitivi, vor să vadă dacă pot reduce aceste prime," Morrisey a declarat pentru MedPage Today într-un interviu video. "Unul dintre puținele mecanisme pe care le au este să negocieze cu medicii și spitalele cu privire la prețurile pe care le vor accepta."

Turney a adăugat că practicile vor să facă ceea ce trebuie și să aibă grijă de pacienți, dar că există prea multe întrebări fără răspuns pentru medici chiar și în această etapă târzie.

"Unii asigurători doresc ca practicile să semneze contracte cu prețuri mai mici decât tarifele lor comerciale actuale, dar nu pot sau nu doresc să ofere medicilor informații detaliate despre modul în care vor fi administrate produsele de schimb," A spus Turney într-un comunicat.

Răspunderea financiară în perioada de grație de 90 de zile a ACA pentru înscriși a fost, de asemenea, o preocupare pentru 59% care au spus că nu participă.

Legea le permite consumatorilor 3 luni să nu-și plătească primele înainte de a fi renunțați la planul lor. Cu toate acestea, odată ce acestea sunt abandonate, practica medicului trebuie să recupereze plățile de la pacienți, deoarece companiile de asigurări nu vor procesa aceste daune.

Spre deosebire de ratingul nefavorabil al planului de schimb ACA, 15,9% dintre respondenți au exprimat o opinie favorabilă sau foarte favorabilă, conform sondajului. De asemenea, 29,2% au declarat că intenționează să participe, în timp ce 14,4% au spus că nu vor participa.

Acele practici care au declarat că au ales să participe au spus că vor să rămână competitive pe piața lor locală (57,7%), să înlocuiască îngrijirile actuale de caritate cu acoperire (51,2%) și să ajute o populație defavorizată (42,3%).

Aproximativ doi din cinci (39,1%) se așteaptă la dimensiunea populației practicii lor "crește ușor" din cauza pacienților nou acoperiți, iar majoritatea medicilor (52,8%) nu au, în general, modificări de afaceri planificate ca urmare a deschiderii schimburilor.

WASHINGTON – Departamentul de Sănătate și Servicii Umane (HHS) a finalizat miercuri o regulă esențială a Legii privind îngrijirea accesibilă (ACA) care prezintă pachetul principal de beneficii pe care asigurătorii de sănătate trebuie să le ofere clienților.

Regula finală a subliniat acoperirea minimă – numită "beneficii esențiale pentru sănătate" (EHB) – planurile trebuie să prevadă 10 categorii mari, cum ar fi spitalizarea, medicamentele eliberate pe bază de rețetă și îngrijirea maternității și a nou-născuților.

Standardele vor începe să se aplice în 2014 pentru planurile individuale și pentru grupuri mici, în interiorul și în afara burselor de asigurări de sănătate ale ACA, precum și în Medicaid. Cerințele nu se aplică planurilor autoasigurate – tipul implementat de obicei de marii angajatori.

Regula includea beneficii de sănătate mintală și tulburări de consum de substanțe, ca parte a asigurării pe care trebuie să o asigure asigurătorii. HHS a spus că aproape 20% dintre persoane nu au acces la servicii de sănătate mintală, iar o treime nu au acoperire pentru tratamentul abuzului de substanțe.

Departamentul a declarat că finalizarea acestei reguli va extinde beneficiile tratamentului pentru sănătatea mintală și abuzul de substanțe la 62 de milioane de americani suplimentari. HHS a explicat că regula extinde acoperirea prin aplicarea protecțiilor parității federale pentru aceste beneficii pe piețele individuale și ale grupurilor mici.

"Mai mult, departamentele intenționează să lucreze cu acele planuri care fac un efort de bună-credință pentru a aplica o definiție autorizată a EHB pentru a se asigura că nu există limite anuale sau pe durata de viață a EHB," s-a afirmat regula finală.

Planurile trebuie să ofere acoperire în următoarele categorii, precum și în cele de mai sus:

Servicii ambulatorii pentru pacienți Servicii de urgență Servicii și dispozitive de reabilitare și abilitare Servicii de laborator Servicii de prevenire și wellness și gestionarea bolilor cronice Servicii pediatrice, inclusiv îngrijire orală și vizuală

Regula finală păstrează cerințele propuse inițial, conform cărora planurile oferă cel puțin un medicament pe categorie terapeutică sau același număr ca și planurile de referință ale statului. Unele părți interesate au solicitat un număr mai mare de opțiuni.

Regula finală oferă statelor o oarecare flexibilitate prin stabilirea unei abordări bazate pe criterii de referință, a spus HHS.

Un total de 26 de state care utilizează această opțiune de referință pot selecta un plan din opțiunile oferite pe piața statului lor ca standard. Opțiunile includ unul dintre cele mai mari trei planuri pentru grupuri mici, oricare dintre cele mai mari trei opțiuni de planuri de sănătate pentru angajații de stat și oricare dintre cele mai mari trei planuri naționale ale Programului Federal de Beneficii pentru Sănătate pentru angajați.

Cel mai mare plan pentru grupuri mici din fiecare stat va fi reperul pentru cei care nu aleg o opțiune mai flexibilă. Planurile de referință sunt deja stabilite pentru 2014.

Regula de miercuri finalizează, de asemenea, nivelurile valorii actuariale (AV) pe piețele individuale și ale grupurilor mici.

Începând cu 2014, planurile trebuie să fie afișate "nivelurile metalice" reprezentând costurile procentuale pe care le acoperă pentru EHB – cu suganorm reactii adverse alte cuvinte, valoarea actuarială a planului. De exemplu, un plan de bronz acoperă 60% din costuri, un plan de argint acoperă 70%, un plan de aur acoperă 80%, iar un plan de platină acoperă 90%.

Scopul este de a oferi consumatorilor o idee mai bună despre valoarea planurilor de sănătate pe care le selectează.

"Luate împreună, EHB și AV vor crește semnificativ capacitatea consumatorilor de a compara și de a face o alegere în cunoștință de cauză cu privire la planurile de sănătate," A fost menționată regula de miercuri.

Regula finală nu diferă semnificativ de regula propusă în noiembrie, în ciuda faptului că HHS a primit aproape 6.000 de comentarii ca răspuns la propunerea sa EHB. De fapt, mulți s-au plâns că perioada de comentarii de 30 de zile a HHS a fost prea scurtă.

Departamentul a declarat că a încercat să obțină feedback de la o varietate de părți interesate, inclusiv furnizori, grupuri de pacienți, state și asigurători pe parcursul 2011 și 2012, înainte de a emite regula sa în noiembrie.

HHS încă nu și-a finalizat regulile propuse cu privire la programele de sănătate ale angajaților și modul în care asigurătorii pot varia primele pentru anumite clase de persoane. Departamentul a lansat aceste reguli propuse în aceeași zi din noiembrie cu propunerile sale EHB și AV.

WASHINGTON – Președintele Obama a fost mai puțin decât complet adevărat când a spus: "dacă îți place planul tău de asistență medicală, îl vei putea păstra" când a vândut legea de reformă a sănătății propusă atunci în 2009?

Declarația a fost aruncată în fața susținătorilor Affordable Care Act (ACA), ca o promisiune încălcată a legii și a lui Obama. Și a primit o atenție reînnoită săptămâna aceasta, deoarece rapoartele de știri au documentat planurile de sănătate care trimit notificări de încetare persoanelor care au achiziționat anterior acoperire pe piața individuală.

Rapoartele spun "sute de mii" dintre indivizii din planuri precum Kaiser Permanente din California și alții din planurile Blue Cross Blue Shield din Florida și Philadelphia au primit cuvântul că acoperirea sănătății lor dispare.

Este dovada că Obama nu și-a ținut cuvântul? Poate și poate nu.

Se pare că planurile care se încheie nu sunt conforme cu standardele ACA a ceea ce trebuie acoperit începând cu 2014 – așa-numitul "beneficii esențiale pentru sănătate."

Kaiser Permanente, de exemplu, a emis următoarea declarație cu privire la unele dintre planurile membrilor săi: "Ceea ce este important de înțeles este că persoanelor fizice, inclusiv membrii Kaiser Permanente, care au produse întrerupte, neconforme, li se oferă planuri modificate care sunt conforme cu ACA și care includ servicii medicale comparabile," a declarat asigurătorul într-un comunicat la sfârșitul săptămânii trecute. "Acest lucru le permite să își continue acoperirea fără întrerupere, chiar dacă vechiul lor plan neconform nu mai poate fi oferit."

Secretarul de presă de la Casa Albă, Jay Carney, a fost presat pe această problemă în sesiunea sa zilnică de luni, la aproximativ 33 de minute de la ședință. El, desigur, nu ar spune direct că președintele nu și-a ținut cuvântul și a subliniat că standardele ACA vor asigura un standard mai înalt de acoperire.

"Este adevărat că există planuri de asistență medicală existente pe piața individuală care nu îndeplinesc aceste standarde minime și, prin urmare, nu sunt de calitate pentru Affordable Care Act," Spuse Carney.

Multe planuri care renunță la acoperire oferă consumatorilor planuri similare. "Aceste companii de asigurare … oferă planuri similare cu acoperire de bază suplimentară," Spuse Carney.

Ceea ce este important de înțeles este că persoanelor, inclusiv membrii Kaiser Permanente, care au produse întrerupte, neconforme, li se oferă planuri modificate care sunt conforme cu ACA și includ servicii de îngrijire a sănătății comparabile. Acest lucru le permite să își continue acoperirea fără întrerupere, chiar dacă vechiul lor plan neconform nu mai poate fi oferit. – Vedeți mai multe la: http://share.kaiserpermanente.org/article/kaiser-permanente-statement-on-the-continuation-of-coverage-for-individual-plan-members-under-the-affordable-care-act /#sthash.XzOgSpH Ceea ce este important de înțeles este faptul că persoanelor fizice, inclusiv membrii Kaiser Permanente, cu produse discontinue, neconforme, li se oferă planuri modificate care respectă ACA și includ servicii de îngrijire a sănătății comparabile. Acest lucru le permite să își continue acoperirea fără întrerupere, chiar dacă vechiul lor plan neconform nu mai poate fi oferit. – Vedeți mai multe la: http://share.kaiserpermanente.org/article/kaiser-permanente-statement-on-the-continuation-of-coverage-for-individual-plan-members-under-the-affordable-care-act /#sthash.XzOgSpHs.dpu

WASHINGTON – Camera Reprezentanților a votat 223-181 pentru a abroga Consiliul consultativ pentru plăți independente (IPAB) pentru Medicare și pentru a restricționa procesele de neglijență medicală.

Măsura este cunoscută sub numele de H.R.5, Protecting Access to Healthcare Act și este sponsorizată de Rep. Phil Gingrey, MD (R-Ga.). Ar elimina IPAB, grupul independent format din 15 membri, creat în baza Legii privind îngrijirea accesibilă (ACA).

Începând din 2015, IPAB va avea sarcina de a face recomandări obligatorii cu privire la modul de reducere a cheltuielilor Medicare. În cazul în care Congresul nu este de acord cu tăierile recomandate, ar trebui să treacă propriile tăieturi de aceeași dimensiune.

Dar republicanii, împreună cu unii democrați, se opun conceptului, spunând că acesta ar duce la raționarea asistenței medicale. Administrația Obama a menționat că, în temeiul legii, IPAB este interzis să recomande modificări la Medicare pentru a îngriji asistența medicală, a restricționa beneficiile, a modifica eligibilitatea, a crește partajarea costurilor sau a crește primele sau veniturile.